Geslaagd seniorentoernooi

Op donderdag 13 juli jl. werd op het tennispark aan de Jan Steenstaat in Monster het jaarlijks tennistoernooi voor senioren gehouden.

Hiervoor waren niet alleen tennissers van MLTV90 uitgenodigd maar was het toernooi ook open gesteld voor leden van andere tennisverenigingen. Dat er veel belangstelling was bleek wel uit het feit dat de organisatie de inschrijving 4 weken voor aanvang al moest sluiten. Dit vanwege het feit dat het maximum aantal deelnemers van 100 bereikt was.
Het was op de betreffende dag prima weer en de partijen lieten zien dat senioren tegenwoordig lang sportief blijven. De minimum leeftijd om deel te nemen was 50 jaar. Duidelijk was dat menig deelnemer deze leeftijd al een tijdje geleden gepasseerd was.
Ondanks dat werd er fanatiek gestreden voor de prijzen die bestonden uit dozen heerlijke westlandse druiven.
Dankzij een aantal sponsors was de prijs voor deelname slechts € 10,00 en hiervoor kregen de tennissers koffie, 2 consumpties en een uitgebreide lunch.
Om 5 uur waren de partijen afgelopen en konden de deelnemers na de prijsuitreiking nog genieten van het speciaal door de keuken samengestelde menu. Ook dit was voor een klein prijsje en menig tennisser maakte hier dankbaar gebruik van.
De organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag.

Laatst aangepast op 16 juli 2017