Data Clubtoernooi aangepast

Update 29 aug: het Clubtoernooi zal aanvangen op 8 september in plaats van 2 september.

Afgelopen zaterdag vroegen wij in onze extra nieuwsbrief of jullie klaar waren voor het clubtoernooi? Gezien het aantal inschrijvingen op dit moment lijkt nog niet iedereen klaar voor de start van het leukste toernooi van het jaar. Daarom hebben we besloten om het toernooi iets later te laten beginnen, namelijk op vrijdag 8 september. De finales staan gepland op zondag 17 september. Inschrijven is dus nog mogelijk tot dinsdag 5 september 20.00 uur. Daarna gaan we aan de slag met de wedstrijdplanning.

Jaarlijks hoogtepunt voor iedere tennisser zijn natuurlijk de clubkampioenschappen. Ieder lid van MLTV'90 krijgt hierbij de mogelijkheid om zich in zijn / haar speelsterkte te laten kronen tot clubkampioen.

In 2017 wordt het MLTV'90 Clubtoernooi (enkelspel, dubbel en gemengd dubbel voor jeugd, junioren en senioren) georganiseerd van 8 tot en met 17 september. Inschrijven bij voorkeur via de website www.toernooi.nl. Voor de leden die niet over een account bij toernooi.nl beschikken (het is echt heel eenvoudig te regelen en werkt ontzettend fijn) zijn inschrijfformulieren beschikbaar in de kantine.

Vrijdag 15 september zijn alle deelnemers van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de "Easy Friday" sportmaaltijd in onze kantine. Vanaf 17.30 uur staat een heerlijk buffet klaar, we proberen deze avond zoveel mogelijk wedstrijden in te plannen om er een echte clubavond van te maken! De kosten bedragen 7,50 euro per persoon.

Op vrijdag 8 september vanaf 21.00 uur organiseert de Partycommissie een quiz-avond. Deelname aan deze gezellige avond is vrij voor alle leden en niet-leden. Inschrijven is mogelijk individueel of met een team bestaande uit maximaal 5 personen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de toernooileiding tijdens de eerste toernooiweek.

Toernooireglement:

1. Deelname staat open voor leden van MLTV'90.
2. Het toernooi wordt gespeeld volgens de regels van de KNLTB.
3. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: HE, DE, HD, DD, GD (senioren, jeugd, junioren).
4. Men mag voor 3 onderdelen inschrijven, minder mag ook.
5. Indien voor een onderdeel minder dan 3 deelnemers c.q. paren hebben ingeschreven kan de wedstrijdleiding dat onderdeel laten vervallen.
6. Er mag gedurende de toernooiweken (maandag t/m vrijdag) op maximaal drie avonden verhindering worden opgegeven. Voor dubbel(mix)spelinschrijvingen moeten de verhinderingen van beide spelers gelijk zijn. Diegenen die aan 3 onderdelen deelnemen moeten door de week (ma t/m vr) vanaf 17.00 uur beschikbaar zijn, en in het weekend vanaf 9.00 uur. In het finaleweekend en de vrijdagavond van het finaleweekend vanaf 19.00 uur worden geen verhinderingen geaccepteerd.
7. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor enkelspel en € 5,00 voor dubbelspel per persoon.
8. Deelnemers zijn verplicht voor aanvang van de eerste wedstrijd het inschrijfgeld te voldoen.
9. Een inschrijving (en dus niet de deelname) geldt als betalingsverplichting. Bij de inschrijving is vermelding van het KNLTB bondsnummer verplicht, een inschrijving zonder nummer kan worden geweigerd.
10. Voor de eerste wedstrijd ontvangt de deelnemer een oproep per e-mail. Hierna is de deelnemer verplicht op toernooi.nl of bij de wedstrijdleiding te informeren naar de volgende wedstrijd.
11. De deelnemer is verplicht zich 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding (indien een deelnemer zich niet tijdig heeft gemeld kan de wedstrijd verloren worden verklaard).
12. Er zal worden gespeeld om 2 gewonnen sets met toepassing van de tiebreak in alle sets. Bij slecht weer kunnen de partijen worden bekort.
13. Tijdens het toernooi worden vragen en opmerkingen per e-mail niet behandeld. De toernooicommissie is tijdens speeltijden telefonisch en op het park bereikbaar (nummer 0174-247524).
14. In gevallen waarin het Wedstrijd-en Toernooireglement en de Bijzondere toernooibepalingen niet voorzien zal de wedstrijdleiding beslissen.
15. De inschrijving sluit op 29 augustus 2017 om 20.00 uur.
16. De laatste partijen worden gepland om uiterlijk 22.00 uur. Indien de omstandigheden dit vereisen kan een partij echter later dan dit tijdstip aanvangen.
17. De finales worden gespeeld op 17 september. De prijsuitreiking zal direct na afloop van iedere finale plaatsvinden.
18. Tijdens het toernooi zullen 2 banen worden vrij gehouden voor vrij spelen.

Laatst aangepast op 29 aug 2017