Sponsor in the spotlights

Al bijna 12 jaar is fysiotherapie praktijk Fysio Haayen gevestigd aan de Molenstraat 97A te Monster.

Herkenbaar aan de blauwe vlag voor het gezellige en bij velen bekende witte pandje! Het volgende verhaal over Fysio Haayen schrijf ik voor u omdat ik sinds kort besloten heb een groter aandeel, d.m.v. een sponsor bord ,te willen zijn in onze gezamenlijke tennisclub MLTV90!

Ik, Cornelieke Haayen, ben trots dit fijne bedrijf te hebben kunnen opbouwen tot een goed lopende praktijk. Op dit moment werk ik samen met Harold ter Hoeven, Rosalie den Hoedt, Kevin van Leeuwen, Melissa van Ruijven (allen fysiotherapeut) en collega Laurie Kolfoort (osteopathie) en onze financiële man Erik Haayen.

Samen proberen wij onze patiënten/cliënten zo goed mogelijk te begeleiden in zowel herstel van sportklachten, revalidatie na operaties, chronische aandoeningen zoals Parkinson en MS en nog veel meer aandoeningen. Samen zijn wij breed geschoold van dry needling, medical taping, psychosomatische aandoeningen, claudicationet voor vaatproblemen tot looptraining en momenteel ook een manueel therapeut i.o.

Zowel met andere paramedische collega's als met de huisartsen in Monster hebben wij een goed contact en altijd bereid tot overleg en samenwerking als dit ten goede van u mocht zijn. Indien nodig zorgen wij ervoor dat u snel bij ons terecht kan om u zo snel mogelijk weer letterlijk en figuurlijk op de been en op de tennisbaan te helpen!

Alle informatie over Fysio Haayen kunt u vinden op onze website: www.fysiohaayen.nl of bel ons op 0174-248100

Ook namens de collega's
Cornelieke Haayen

Laatst aangepast op 26 juni 2016