Nieuws

Rackettrekken

Woensdag 24 juni

Wil je andere tennisleden leren kennen of heb je gewoon zin om te tennissen, dan kun je meedoen met rackettrekken (of 'pasjeruilen'). Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Lees meer

'Balletje slaan?' op zaterdag 4 juli

Zaterdag 20 juni

Om te vieren dat de kantine weer open mag, omdat we zin hebben in een leuke activiteit en om onze nieuwe leden te verwelkomen organiseren we op zaterdagmiddag 4 juli de eerste activiteit sinds de corona-uitbraak: 'Balletje slaan?'.

Lees meer

Bardiensten na 1 juli

Maandag 15 juni

In aanloop naar het tennisseizoen is er keihard gewerkt om alle bardiensten ingevuld te krijgen. Met hulp en positieve houding van veel leden is dat ook gelukt. Helaas gooide Corona roet in het eten en moesten we het schema aanpassen en veel vrijwilligers afzeggen. 

Lees meer

MLTV'90 Golftoernooi afgelast

Maandag 8 juni

Wegens de gevolgen van de Coronacrisis heeft de organisatie van het MLTV'90 Golftoernooi moeten besluiten de 2020-editie af te gelasten. Deze zou op donderdag 2 juli plaatsvinden.

Toon al het nieuws

Baanstatus

Agenda

04
jul

Balletje slaan?

15:00
08
jul

Racket trekken

09:30 – 11:30
10
jul

Racket trekken

19:30 – 21:00
15
jul

Racket trekken

09:30 – 11:30
17
jul

Racket trekken

19:30 – 21:00
Toon volledige agenda

Buienradar

Nu.nl Tennis

Djokovic en zijn vrouw testen negatief op coronavirus
Novak Djokovic is niet langer besmet met het coronavirus. De Serviër en zijn vrouw Jelena testten donderdag negatief, tien dagen nadat het koppel bekendmaakte het COVID-19-virus onder de leden te hebben.
Roland Garros start kaartverkoop voor ruim de helft van de capaciteit
Roland Garros heeft donderdag de start van de kaartverkoop aangekondigd. De organisatie van het Grand Slam-toernooi wil 50 tot 60 procent van de normale capaciteit gebruiken.
Becker haalt uit naar 'rat' Kyrgios vanwege kritiek op Zverev
Boris Becker heeft dinsdag hard uitgehaald naar Nick Kyrgios. De 52-jarige Duitser hekelt de Australische nummer veertig van de wereld omdat hij openlijk kritiek heeft op Alexander Zverev.
Ook Djokovic' coach Ivanisevic test positief op coronavirus
Het omstreden demonstratietoernooi van Novak Djokovic heeft opnieuw een besmettingsgeval opgeleverd. Ook Goran Ivanisevic, de coach van de nummer één van de wereld, blijk het coronavirus te hebben opgelopen.
Thiem heeft spijt van deelname aan omstreden toernooi van Djokovic
Dominic Thiem heeft spijt van zijn deelname aan het omstreden toernooi van Novak Djokovic. Veel spelers die hun opwachting maakten op de Adria Tour raakten besmet met het coronavirus, onder wie Djokovic zelf.
US Open gaat na kritiek toch toernooi voor rolstoeltennissers organiseren
De US Open heeft er woensdag (lokale tijd) toch voor gekozen om een toernooi voor rolstoeltennissers te organiseren. De Grand Slam kreeg veel kritiek nadat het in een versoberde versie van het toernooi vanwege het coronavirus aanvankelijk geen rolstoeltennissers wilde toestaan.
Vader van Djokovic haalt uit naar Dimitrov: 'Hij heeft onze familie beschadigd'
De vader van Novak Djokovic heeft woensdag hard uitgehaald naar Grigor Dimitrov. Volgens Srdjan Djokovic is de Bulgaar verantwoordelijk voor de coronabesmettingen bij het door zijn zoon georganiseerde demonstratietoernooi.
Toernooi Djokovic leidt tot coronabesmettingen: Hoe kon het zo misgaan?
Novak Djokovic krijgt wereldwijd bakken kritiek over zich heen nadat een door hem georganiseerd tennistoernooi een flink aantal coronabesmettingen opleverde. De nummer één van de wereld raakte zelf ook besmet. Hoe heeft het zover kunnen komen?
Meer van Nu.nl Tennis